annonse

Bømlo-nytt vann videopris

STOLT
STOLT: Journalist Stine R. Rørvik vann videopris under Vinterkonferansen til Haugesund journalistlag denne helga. Kjetil H. Dale frå TV2 overrekte heideren. (Foto: JONN KARL SÆTRE/HAUGESUND JOURNALISTLAG)

Med reportasjen «Ung og Aktiv Motorcross» fekk Bømlo-nytt videoprisen 2017 under vinterkonferansen til Haugesund journalistlag.

Nils-Tore Sele

Chris Louis Johnsen og Stine R. Rørvik laga den prisvinnande reportasjen for Bømlo-nytt.

Om reportasjen «Ung og Aktiv Motorcross», seier juryen dette:

«En god videoreportasje begynner med fotografen og bildene han eller hun tar. Det hjelper lite med en god plan eller mange timer i redigeringsrommet hvis utgangspunktet er utilstrekkelig. Årets vinner avslører en åpenbar kjærlighet for det gode videobildet og en vilje til å leke med vinkler og perspektiver. Godt fotoarbeid handler ikke bare om å ta fine bilder, men også om å posisjonere seg for de gode bildene. Det krever en tålmodighet som teamet vi snakker om har utvist - blant annet gjennom bruk av flere kamera og mange posisjoner.

Resultatet er en klassisk lokalavisreportasje pakket inn i en lekker ramme.»

– Me er utruleg glade og stolte! Dette er veldig kjekt. Ung og Aktiv er ei ny satsing på nett for Bømlo-nytt og det gjer dette ekstra kjekt, seier redaktør Randi Olsen i ein kommentar til prisen.

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på bomlo-nytt.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.