annonse

«Moster for 40 år sidan»

Måtte kunna leksa
Måtte kunna leksa: Tidleg på 1950-talet var det ikkje snakk om å sluntra unna leksene. Alle måtte kunna si bibelsoge, «framlengs» og «baklengs». (Foto: )

+ Nyleg kom ein tidlegare lærar på Moster skule innom redaksjonen med eit hefte han tenkte kunne vera interessant for lesarane våre. Det var eit elevprosjekt han gjennomførte med 7. klassingane på våren skuleåret 1992. Då fekk dei i oppgåve å undersøkja ulike område ved livet på Moster tidleg på 1950-talet. Elevane arbeidde i grupper og jobba med munnlege kjelder. Det er også bilete i dette heftet, men dei er desverre ikkje mogeleg å ta med på grunn av kvaliteten. Denne gruppa har vore i Håvik for å høyra korleis folk hadde det der tidleg på 1950-talet.Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på bomlo-nytt.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.