annonse

– Utruleg gøy å få vera med i Stjernekamp

Totland i Stjernekamp
Totland i Stjernekamp: Heine Totland, her under Hjartevarme-konserten på Stord, mars 2015, skal delta i årets Stjernekamp. Arkivfoto. (Foto: Nils-Tore Sele)

Sjå kva mostring Heine Totland hadde å seie til programleiar Kåre Magnus Bergh då han vart presentert som deltakar i årets Stjernekamp på NRK.

Håvard Hammarstrøm

Videoklipp frå presentasjonen av årets Stjerkamp-deltakarar. Programleiar er Kåre Magnus Bergh. (Foto: NRK)

Det var ein strålande glad Heine Totland som kom fram til programleiar Kåre Magnus Bergh då årets Stjernekampdeltakarar vart presenterte for publikum og presse denne veka. Han vedgjekk at han hadde booka ein spelejobb på finaledagen til hausten, men la til at det går an å skyfle om på denne om det skulle bli naudsynt.

– Eg har hatt lyst til å vera med i Stjernekamp i sju år, og det er utruleg gøy å endeleg få... for no hadde eg berre skikkeleg lyst i år, sa Totland til Bergh. Han lova å gje alt.

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på bomlo-nytt.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.