annonse

Fire pilegrimssenter foreslått langs kystpilegrimsleia

Sogn og Fjordane
Sogn og Fjordane: Selje er tilrådd som plassering for eit regionalt pilegrimssenter i Sogn og Fjordane. Klosterruinane på øya Selja vitnar om lange tradisjonar som pilegrimsmål. (Foto: Hallvard Østrem / NPK)
Rogaland
Rogaland: Avaldsnes er peikt ut som ein naturleg stad for eit regionalt pilegrimssenter i Rogaland. (Foto: Tove Marie Sortland / Stavanger bispedømme.)
Møre og Romsdal
Møre og Romsdal: I Møre og Romsdal er Gurisenteret på Smøla tilrådd som plassering for eit regionalt pilegrimssenter Her frå framføringa av det årlege Gurispelet. (Foto: Ole Jonny Trangsrud)

+ Plasseringa av fire regionale pilegrimssenter er no i ferd med å falla på plass langs kystpilegrimsleia frå Rogaland i sør til Trondheim i nord.Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på bomlo-nytt.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.